Nieuws | 19 juni 2022
Inrichting denktank Kastanjetuin

Uitnodiging aan de bewoners van de Kastanjetuin

Beste buren,

Belangrijke stappen zetten voor een bredere kijk op gezondheid, uitgewerkt in de zes hoofdthema’s van positieve Gezondheid (gedachtegoed Machteld Huber), is datgene waarmee ik, samen met een team van enthousiaste vrijwilligers uit onze wijk, bezig ben. Vanuit die benadering werken we aan een invulling van preventieve gezondheid. Het accent ligt niet op ziekte, maar op mensen zelf, op hun veerkracht en op wat hun leven betekenisvol maakt. En op www.hofvanwelbevinden vind je hier nog veel meer informatie over.

De Kastanjetuin is èèn van de zes benoemde projecten om te leren wat anders kan. En wat we kunnen bijdragen aan het vermogen om zelf met fysieke, emotionele en sociale uitdagingen in het leven om te gaan, om zodoende zoveel mogelijk gezonde, bewuste keuzes maken, tot actie over te gaan en eigen verantwoordelijkheid hierin te nemen.

Nu we gewend zijn aan onze fantastische woonplek is, wat mij betreft, het moment gekomen om na te denken over onze op de toekomst gerichte invulling van positieve gezondheid.

Met een groep van vier bewoners van de Kastanjetuin zou ik graag, als “denktank Kastanjetuin”, een start willen maken om met elkaar hierover te brainstormen. Wie doet er mee?

Met belangstelling zie ik de aanmelding tegemoet op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Voor vragen neem contact met mij op via het hierboven genoemde e-mailadres. En natuurlijk bellen kan ook 0653224620.
Bewoner Duiker 71