Nieuws | 26 september 2023
Kletscafé voor alleenstaande ouders

Ben jij alleenstaande ouder en zou je graag eens een momentje voor jezelf plannen? Heb je behoefte aan gelijkgestemden om eens mee te kletsen en te sparren? Kom dan naar ons Kletscafé, speciaal voor alleenstaande ouders. Stichting Hof van Welbevinden organiseert in samenwerking met Stichting de Stadshoeve dit Kletscafé voor de eerste keer op zondagochtend 19 november op Park de Stadshoeve.

Vanaf 10 uur zullen de deuren van Bistro de Stadshoeve opengaan en stellen we de ruimte achter de bistro, de Broedkamer, beschikbaar om samen te komen en om elkaar te ontmoeten. Gedurende een uur, wellicht wat langer, kun je vrijblijvend aansluiten en bieden we het eerste kopje koffie of thee gratis aan.

Natuurlijk begrijpen we dat er wellicht ook kinderen zijn om rekening mee te houden. Daarom zullen voor de kinderen in een aparte ruimte wat activiteiten en spellen klaarzetten en kunnen zij onder begeleiding van vrijwilligers van De Stadshoeve zich tijdens het Kletscafé-uurtje vermaken.

Weet je al zeker dat je wilt komen, laat dat ons dan vooral weten door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dat geeft ons wat inzicht in de animo voor het Kletscafé. Ook zonder aanmelding vooraf blijf je van harte welkom. We zien jou graag op 19 november!