Nieuws | 28 augustus 2023
Subsidie voor uitbreiding calisthenics voor kinderen en minder validen

In september 2022 is het calisthenics park in Stadshagen gerealiseerd. Die opstelling is nog niet geschikt voor kinderen en minder validen in een rolstoel omdat veel stangen en opstelling slecht toegankelijk zijn in verband met de hoogte.

Nu er nieuwe subsidies zijn toegekend om uitbreiding mogelijk te maken zal er een mooie toevoeging aan het park worden gemaakt in het laatste kwart van dit kalenderjaar. Dit maakt dit calisthenics park een van de meest complete parken van noord nederland en het zal dan te gebruiken zijn voor alle doelgroepen. Een mooie toevoeging die bijdraagt aan de positieve gezondheid van de mensen in de wijk, maar ook daarbuiten. Want het park is voor iedereen toegankelijk.

Stichting Hof van Welbevinden heeft deze aanvraag mede mogelijk gemaakt met dank aan de subsidie verstrekkers Postcode Loterij en Univé. We hebben een bijdrage van € 5.000 van het Univé Ledenfonds gekregen. Deze subsitdie is toegekend omdat we een maatschappelijk betrokken lokaal project zijn, dat bijdraagt aan een sportieve leefomgeving.

uitreiking unive ledenfonds calisthenatics