Warme Buurtcafé bij CSV 28

Prettig en veilig leven, zinvolle tijdsbesteding, contacten, jezelf zo lang mogelijk kunnen redden, energiestress bij bewoners die het niet breed hebben. Hof van Welbevinden uit Stadshagen, Zwolle heeft een brede en persoonlijke kijk op gezondheid. Alle workshops en activiteiten, die plaatsvinden in het gebouw van voetbalvereniging CSV 28, kunnen daardoor breed worden ingestoken. Zolang het maar bijdraagt aan het versterken van de positieve gezondheid van bewoners. 

Van voorlichting over besparing tot beweegactiviteiten en van aandacht voor energiestress tot een warme weggeefhoek. In het Warme Buurtcafé vind je een compleet aanbod aan activiteiten.

CSV 28 stelt haar warme ruimte ter beschikking voor bijvoorbeeld een werkplek met wifi voor zzp’ers uit de wijk. In ruil voor gratis plek helpen zij weer een handje bij het Warme Buurtcafé. Voor wat hoort wat! Ook kinderen (en hun ouders en opa en oma’s) die een warme huiswerkplek zoeken kunnen er terecht. Tijdens de warme ontmoetingen kun je spelletjes doen, breien of naaien. Met educatieve workshops over energiebesparing, verduurzamen en energiearmoede leren bewoners hoe zij duurzaam de winter door komen. De sport- en beweegactiviteiten zijn voor jong en oud. Bij de informatieve en praktische kookworkshops wisselen bewoners tips uit zoals energiezuinig koken, verwarmende voeding of energierijk eten. En voor je naar huis gaat kun je nog even langs de warme Weggeefhoek met winterkleding, sjaals, mutsen, dekens uit de buurt voor de buurt. De uitdaging is om zoveel mogelijk verbindingen te maken.

logo lsa logo zorg vrij staat